Navigációs hivatkozások átugrása
Home
Dokumentumok
HálótervekExpand Hálótervek
Szakismertető 
Intézet neve: Műszaki, Informatikai és Gazdaságtudományi Intézet 
Kapcsolattartó:  Tarr Márta ügyintéző
Telefon: 94/504-331
E-mail: informatics@ttk.nyme.hu

A képzés általános célkitűzései:

A szak egyszerre tartozik a szakképzéshez és a felsőfokú képzéshez. Ezáltal olyan gyakorlati, könnyen hasznosítható ismeretek átadását célozza meg, amelyek az informatika és a gazdaságinformatikai ismeretek határterületén vannak.

A képzésről:

A képzés során a hallgatók általános és speciális informatikai és gazdasági ismereteket tanulnak, amelyek birtokában képesek a gazdasági, társadalmi életben a legkorszerűbb számítástechnikai szoftver és hardver eszközök alkalmazására, részt vesznek web-alkalmazások tervezésében, fejlesztésében. A képzést budapesti képzési helyszínen is indítjuk.

Szakirányok:

A képzés maga specializációnak tekinthető. Szakmai követlménymoduljai: korszerű munkaszervezés; gazdálkodás, projektvezetés; web-alkalmazás fejlesztés előkészítése; web-alkalmazás tervezés; web-alkalmazás fejlesztés

Képzési idő:

 4 félév

Továbbtanulási lehetőségek a képzés teljesítése után:

A Nyugat-magyarországi Egyetem Természettudományi Kar műszaki menedzser BSc szakos nappali és levelező tagozatos képzésének keretein belül biztosított.

Karrierlehetőségek a képzés teljesítése után:

A web-programozó akár, mint a vállalat, intézmény felelős munkatársa, akár, mint önálló vállalkozó végzi webes rendszerek szerver és kliens oldali programozását, fejlesztési projektekben vesz részt, alkalmazást tervez, alkalmazást fejleszt.